Search
Other Extension Manager questions
Forum

500 error due to Class 'RegularLabs\Library\Plugin' not found

Odin Mayland's Avatar Odin Mayland
Unfortunately, this means I cannot access joomla's backend.

Can I manually re-install the necessary files through FTP? If so which ones and where?

Confidential information:
(hidden)
Odin Mayland's Avatar Odin Mayland
I did already do that and reinstall all your plugins but the AA and MA are still acting weird.https://www.dropbox.com/s/u8w21tg0q6qblaf/Screen%20Shot%202020-08-21%20at%209.19.30%20AM.png?dl=0
Odin Mayland's Avatar Odin Mayland
AA is not working.

MA is displaying modules on the wrong pages.
Peter van Westen's Avatar Peter van Westen ADMIN
Did you try playing with the system plugin ordering?
Please post a rating at the Joomla! Extensions Directory
Odin Mayland's Avatar Odin Mayland
This site has been working for years. I didnt realize the order would change upon reinstalling them.

Can you link me to a suggeste ordering?

Confidential information:
(hidden)
Odin Mayland's Avatar Odin Mayland
AA is working now.

I noticed that the modules are no lnger using the MA and just the core assignments. I do not see the "use MA link" that I remembered being in the assignments section in the past.
Peter van Westen's Avatar Peter van Westen ADMIN
Are you talking about Modules Anywhere or Advanced Module Manager?
Please post a rating at the Joomla! Extensions Directory
Peter van Westen's Avatar Peter van Westen ADMIN
I think you are talking about Advanced Module Manager, which you do not have installed.
Please post a rating at the Joomla! Extensions Directory
Odin Mayland's Avatar Odin Mayland
Sorry you are right, Advanced Module Manager
Odin Mayland's Avatar Odin Mayland
Sorry, I was confused because EM's display did not give me the Install button so I assumed it was installed:
https://www.dropbox.com/s/g87kjhxvd04klqt/Screen%20Shot%202020-08-21%20at%209.44.56%20AM.png?dl=0

Now I realize that if it does not state up-to-date then it needs to be manually reinstalled.

Same with Sourcerer in this screenshot:
https://www.dropbox.com/s/f0jvtg36hnqrl7c/Screen%20Shot%202020-08-21%20at%209.52.00%20AM.png?dl=0
Peter van Westen's Avatar Peter van Westen ADMIN
For some reason the Regular Labs Extension Manager does not see that Sourcerer is installed. So something on your setup has gone haywire. Did you uninstall it?
Please post a rating at the Joomla! Extensions Directory
Odin Mayland's Avatar Odin Mayland
I was able to reinstall every one of your extensions and everything is working now. Thanks for your help as always.
You can only post on this forum if you log in