Search
Other Modules Anywhere questions
Forum

Notice: modulesanywhere/src/Replace.ph​​p

bwd's Avatar bwd
Minor Issue: I enabled Error Reporting -> Development as a final test on my pre-production website. I am seeing notices (not errors):

Notice: Trying to access array offset on value of type int in /plugins/system/modulesanywhere/src/Replace.php on line 748

It is minor and it will go away when I change the Error Reporting back, but I thought you'd like to know.

Confidential information:
(hidden)


Thanks
Dave
Peter van Westen's Avatar Peter van Westen ADMIN
Please try the latest development version from:
regularlabs.com/development-releases
Please post a rating at the Joomla! Extensions Directory
bwd's Avatar bwd
Hi Peter:

Thanks for the quick update. Lots of errors now though, even with cache all cleared from Joomla and CDN.

Confidential information:
(hidden)
Peter van Westen's Avatar Peter van Westen ADMIN
I don't see any errors...
Please post a rating at the Joomla! Extensions Directory
bwd's Avatar bwd
No error messages in the dev console?
Confidential information:
(hidden)
Peter van Westen's Avatar Peter van Westen ADMIN
Oh, Javascript errors. Well, that is down to the module itself. Modules Anywhere simply places the module. It doesn't control how/if scripts are loaded or working.
Please post a rating at the Joomla! Extensions Directory
bwd's Avatar bwd
Okay, but it was working fine before the update to the dev release (except for the Notice) and now it is not. I will go back to the original release. Perhaps it is some cache issue somewhere, but I'd rather live with the temporary Notice.
bwd's Avatar bwd
When I installed the dev release of modules anywhere, did it update any other component?

Because now even the simple login module is not working and it is loading the entire page:
{module id="164" width="350" showtitle="false"}

where 164 is a community builder login module.

Again, all I did was install the dev release of modules anywhere...there were no other changes.

Thanks
Dave
Peter van Westen's Avatar Peter van Westen ADMIN
The Regular Labs Library also gets updated.
Try uninstalling that before going back to an older version.
Make sure you install the latest available release of the Regular Labs extensions you have installed.
Please post a rating at the Joomla! Extensions Directory
bwd's Avatar bwd
Thanks. The front end is now back to normal but I have broken the back end and can't even log in:

An error has occurred.
0 Class 'RegularLabs\Library\ParametersNew' not found

I will try this (after searching the forum):
Try deleting these folders:
/plugins/system/regularlabs
/libraries/regularlabs


All back to normal...that was easy lol

thanks
Dave
Peter van Westen's Avatar Peter van Westen ADMIN
Yup, great 😁
Please post a rating at the Joomla! Extensions Directory
Peter van Westen's Avatar Peter van Westen ADMIN
If you can reproduce the issue with the module not working with the dev version on a test environment I can get full access to, I can try to figure out what is causing it...
Please post a rating at the Joomla! Extensions Directory
bwd's Avatar bwd
Hi Peter:

The update to 7.13.0 is now giving me issues with Modules Anywhere. Nothing was changed except updating to 7.13.0:

Using a CB Login popup:
{module id="164" width="350" showtitle="false"}

Confidential information:
(hidden)

See the far right TOP menu: User -> Login

It is showing the full website instead of just the module popup.

Dave
Peter van Westen's Avatar Peter van Westen ADMIN
Can you reproduce the issue on a clean Joomla installation? So without any 3rd party templates and extensions?
Please post a rating at the Joomla! Extensions Directory
Peter van Westen's Avatar Peter van Westen ADMIN
Never mind, I can reproduce the issue here.... looking into it.
Please post a rating at the Joomla! Extensions Directory
Peter van Westen's Avatar Peter van Westen ADMIN
Please try the latest development version of Modules Anywhere from:
regularlabs.com/development-releases
Please post a rating at the Joomla! Extensions Directory
bwd's Avatar bwd
It works ...thank you!
Peter van Westen's Avatar Peter van Westen ADMIN
👍
Please post a rating at the Joomla! Extensions Directory
You can only post on the extension support forum if you have an active subscription and you log in

Buy a Pro subscription