Search
Other IP Login questions
Forum

Browser is stripping variables from URL

dirk@cassiers.be's Avatar
Dear,
I have implemented IP Login, and it is working for most of our users.
For some users however it seems that the browser is stripping the variable and therefore automatic login is not working.
From the 15 users, I have 2 mobiles and 1 laptop not working.
Is it related to some security settings?
Please advise,
Dirk
Peter van Westen's Avatar Peter van Westen ADMIN
There is a "Remove URL Key" option in the system plugin settings.
But that will only remove the url key after logging in.

So not sure what is causing this... maybe some other extension you have installed? Admin Tools?
Please post a rating at the Joomla! Extensions Directory
dirk@cassiers.be's Avatar
Hi Peter,
It cannot be related to extentions within Joomla, as the system is working for most of my users.
It must be related to the configuration of their mobile(2))/laptop (1).
As said earlier, from the 15 users only 3 of them is not working.
Has some other customers have experienced the same issue?
Peter van Westen's Avatar Peter van Westen ADMIN
So it is users on the same website. Very weird. I have no idea.
Is it connected to their user (the URL key they use)?
Or to their browser/platform?

I haven't heard of this before.
And doesn't sound like something directly connected to IP Login or that I could solve.
Please post a rating at the Joomla! Extensions Directory
You can only post on the extension support forum if you have an active subscription and you log in

Buy a Pro subscription