Search
Other Content Templater questions
Forum

No popup (modal)

Schrijverspunt's Avatar Schrijverspunt
Hi,

I select (in options) to show a list of templates in modal popup, but the popup shows no results. Its empty.
In the dropdown no problem.



How to solve this problem?
Peter van Westen's Avatar Peter van Westen ADMIN
How are you setting up the Modal popup?
Do you have this online so I can take a look?
Please post a rating at the Joomla! Extensions Directory
Schrijverspunt's Avatar Schrijverspunt
Open in Modal Automatisch (not now, because it doesn't work correct) in options

Online on: www.schrijverspunt.nl/artikel-toevoegen-schrijfactiviteit (but you need to be logged in)

If needed i can give you acces to the backend
Peter van Westen's Avatar Peter van Westen ADMIN
Yeah, not really following what you are trying to do.
You can use the 'Hidden text' button in the forum editor to hide the confidential information.
Please post a rating at the Joomla! Extensions Directory
Schrijverspunt's Avatar Schrijverspunt
Confidential information:
(hidden)
Peter van Westen's Avatar Peter van Westen ADMIN
So what exactly are you trying to open in a modal?
Which link? Or are you trying to use the {modal} tags?
Please post a rating at the Joomla! Extensions Directory
Schrijverspunt's Avatar Schrijverspunt
At this moment users see the templates in a dropdown (see for exeample ) 'De Schrijfopdracht'. I want to show it in a popup modal. When i choice that possibility in optons it doesn't work. It shows only an empty popup. I want to see the sub-tempates names for that item.
Peter van Westen's Avatar Peter van Westen ADMIN
That isn't a normal link with a url. It is a form element.
You cannot do what you want with Modals.
Please post a rating at the Joomla! Extensions Directory
Schrijverspunt's Avatar Schrijverspunt
?
But in options you have the possibility to Open in modal :Select to open the list of templates in a modal popup. Deselect to show as a dropdown.
Options: No, Yes, Auto

When i select Yes there is no list of templates and just an empty modal popup....
Peter van Westen's Avatar Peter van Westen ADMIN
Oh, sorry, I was under the impression this was a question about Modals. My bad 🙂

I don't know why it isn't working. It is working fine on my setups.
Can you give me (s)ftp access so I can take a deeper look?
You can use the 'Hidden text' button in the forum editor to hide the confidential information.
Please post a rating at the Joomla! Extensions Directory
Schrijverspunt's Avatar Schrijverspunt
Confidential information:
(hidden)
Peter van Westen's Avatar Peter van Westen ADMIN
The login does not seem to be correct.
Please post a rating at the Joomla! Extensions Directory
Schrijverspunt's Avatar Schrijverspunt
Confidential information:
(hidden)
Peter van Westen's Avatar Peter van Westen ADMIN
Ok, found the problem.
It is fixed on your setup and in latest development release on:
regularlabs.com/development-releases
Please post a rating at the Joomla! Extensions Directory
Schrijverspunt's Avatar Schrijverspunt
Thx,

It looks that it works!

Great service 👍
You can only post on the extension support forum if you have an active subscription and you log in

Buy a Pro subscription