Search
Other Better Preview questions
Forum

Issue with ZOO

Geoff's Avatar Geoff
Hi Peter,

I have installed 'Better Preview' to preview ZOO Blog articles prior to them becoming date activated. (Is it intended for this scenario?)
The Zoo (Blog) articles are Public, and Published, but have not yet reached their 'Start Publishing' date. When I click on the 'Preview' button, I get a 'Page Not Found' error.

Can you advise what the issue might be?

Confidential information:
(hidden)


Thanks for your help.

regards,
Geoff
Peter van Westen's Avatar Peter van Westen ADMIN
Please try the latest development version from:
regularlabs.com/development-releases
Please post a rating at the Joomla! Extensions Directory
Geoff's Avatar Geoff
Thanks Peter, that works now, although it is displaying the article text three times - once at the very top, then in its proper place, and then immediately repeated.

Cheers,
Geoff
Peter van Westen's Avatar Peter van Westen ADMIN
That looks more like a templating issue.
The Preview buttons under each editor will push that content as the content to use in the page.
Better Preview is not capable of handling each editor content separately and knowing how Zoo will handle that. It isn't specifically designed for Zoo.

If that makes Better Preview useless for you and you want a refund, let me know.
Please post a rating at the Joomla! Extensions Directory
Geoff's Avatar Geoff
Better Preview does a fairly good of the page - it's just strange how it repeats only the Main Text box.

Regards,
Geoff
Peter van Westen's Avatar Peter van Westen ADMIN
Yep 🙁
Please post a rating at the Joomla! Extensions Directory
You can only post on the extension support forum if you have an active subscription and you log in

Buy a Pro subscription